Esti curioasa ce mananca manechinele? Ai fi surprinsa!

Silueta subtire cu apa plata si lamaie se tine? Nu si in cazul fotomodelelor din Romania, care s-au trezit in cabina de proba, inaintea unui recent show de moda, cu platouri pline de - tineti-va bine - carnati si alte soiuri de prajeli!
11.01.2011
Esti curioasa ce mananca manechinele? Ai fi surprinsa!
Esti curioasa ce mananca manechinele? Ai fi surprinsa!

Silueta subtire cu apa plata si lamaie se tine? Nu si in cazul fotomodelelor din Romania, care s-au trezit in cabina de proba, inaintea unui recent show de moda, cu platouri pline de – tineti-va bine – carnati si alte soiuri de prajeli!

Mare eveniment monden, locatie selecta si modelele din Romania gata pentru o defilare. Normal, ca sa nu lesine pe podium de foame dupa atatea diete istovitoare, modelelor li se pregateste si ceva de mancare inainte de show.

Te-ai gandi ca platourile sunt poate pline cu somon, piept de pui, salata verde si de cruditati si tone de apa plata cu lamaie.

Ei bine, nu! Cel putin nu la acest eveniment monden, foarte reusit de altfel. In cabina de proba modelele erau invitate sa manance carnati prajiti, bulete de cascaval, desigur tot prajite, si ficatei, normal, prajiti!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Primul trimestru de sarcină: analize și teste
Recomandări: