Este posibil ca Meryl Streep să o interpreteze pe cântăreaţa Susan Boyle într-un film biografic

Actriţa Meryl Streep ar putea să joace rolul lui Susan Boyle, cântăreaţa de origine scoţiană lansată în emisiunea de televiziune "Britain's Got Talent" în 2009, într-un film biografic, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
Este posibil ca Meryl Streep să o interpreteze pe cântăreaţa Susan Boyle într-un film biografic

Actriţa Meryl Streep ar putea să joace rolul lui Susan Boyle, cântăreaţa de origine scoţiană lansată în emisiunea de televiziune „Britain’s Got Talent” în 2009, într-un film biografic, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

„Nu mi-ar plăcea să joc chiar eu în film, mi-ar plăcea să mă interpreteze altcineva. Probabil Meryl Streep – din câte am înţeles, a fost contactată”, a declarat Susan Boyle într-un interviu pentru ziarul britanic Metro.

Meryl Streep se pare că nu a fost singura actriţă abordată pentru rol – atât Catherine Zeta-Jones, cât şi Glenn Close primind oferte să joace rolul cântăreţei scoţiene. Filmul biografic va fi produs de magnatul media Simon Cowell, din emisiunea „Britain’s Got Talent”, şi de producătorii executivi ai studioului Fox Searchlight.

După ce Susan Boyle a câştigat în mod surprinzător ediţia „Britain’s Got Talent” din 2009, cântăreaţa, în vârstă de 52 de ani, a vândut peste 19 milioane de albume în toată lumea, a fost nominalizată de două ori la premiile Grammy şi a fost protagonista unui musical inspirat din viaţa ei.

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație