Epilarea masculina a devenit un must

hilips iti ofera calea sigura de a deveni neted, calea neteda de a o face sigur si simplu, cu sistemul de ingrijire corporala all-in-one Philips Bodygroom TT2021. Creat exclusiv pentru barbati, tunde si rade toate zonele corpului.
01.09.2009
Epilarea masculina a devenit un must
Epilarea masculina a devenit un must

Indepartarea parului nu numai ca este de dorit, dar a devenit o necesitate. Da, si pentru barbati. Axile, spate, umeri, piept, abdomen, picioare, zona inghinala. Philips iti ofera calea sigura de a deveni neted, calea neteda de a o face sigur si simplu, cu sistemul de ingrijire corporala all-in-one Philips Bodygroom TT2021. Creat exclusiv pentru barbati, tunde si rade toate zonele corpului. Este sigur si usor de folosit.

Philips Bodygroom TT2021 este dotat cu folie hipoalergica, care protejeaza impotriva ciupirii si taierii, oferind siguranta maxima si iritare redusa. Lamele aparatului nu necesita intretinere si nici lubrifiere. Aparatul este reincarcabil, se incarca in 8 ore pentru o functionare fara fir de 50 minute.

Cum il utilizezi?

Pentru a iti usura munca, tunde mai intai parul lung, atunci cand acesta este uscat. Cei trei piepteni, pentru diferite setari de lungime, au fost proiectati special pentru a-ti permite sa tunzi in orice directie. Apoi, indeparteaza capul de tundere si rade parul ramas.

Philips Bodygroom TT2021 este 100% rezistent la apa – poate fi utilizat sub dus, cat si afara. Sub dus, nu numai ca economisesti timp, dar pastrezi si curatenia baii tale. Mai mult, apa inmoaie firul de par si il face mai usor de taiat.

Pentru o piele neteda aplica putin gel de dus si rade in directia cresterii firului de par, apoi schimba directia. Aceasta metoda iti va oferi cu siguranta cele mai bune rezultate, in toate zonele corpului.

Modeleaza-ti parul de pe corp pentru un aspect mai sexy

Lasa-ti imaginatia sa zboare si fii creativ. Pentru un aspect sexy, iti poti modela parul de pe corp. Iata un model care iti permite sublinierea liniei muschilor: incepe prin radere parului de pe abdomen, rade zona de sub pectorali, lasand putin par numai pe mijlocul pieptului. 

 
Pret:  174 RON


 

Recomandare video
Dr. Emel Nuraltay, Sanador: teste utile înainte de sarcină, dar și pe parcursul sarcinii