Emil Rengle, românul care cucereşte lumea cu dansul său!

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România.
Emil Rengle, românul care cucereşte lumea cu dansul său!

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România. A câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas.

Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din ţara noastră.  El a colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi INNA.

Începând cu data de 8 Mai îl puteţi urmări pe Emil Rengle la PRO TV, în postura de coregraf al emisiunii „Romanii Au Talent”.
După ce a cucerit întreaga lume cu talentul său, Emil Rengle a ajuns să împărtăşească secretele coregrafiilor perfecte tinerilor talentaţi din Tokyo, New York, Los Angeles şi Miami. În cadrul workshop-urilor susţinute în cele patru oraşe, sute de cursanţi au umplut sălile de dans din dorinţa de a învâţa cele mai noi tehnici de la coregraful român:

După ce a susţinut o serie de spectacole pregătite pentru publicul din Japonia şi Statele Unite, coregraful Emil Rengle s-a reîntors în marile oraşe ale celor două continente pentru a preda lecţii de dans. Turneul său a debutat în New York, Los Angeles şi Miami, iar apoi talentatul coregraf a ajuns şi  în Tokyo. Aflat în Japonia în cadrul turneului Unlocked al artistei Alexanda Stan, Emil Rengle a susţinut şi o serie de workshop-uri pentru tinerii japonezi chiar la Millennium Dance Complex, unul dintre cele mai importante studiouri de dans din lume.

„Este extraordinar pentru mine să pot împărtăşi tinerilor din diferite colţuri ale lumii cunoştinţele mele în domeniul dansului. Acest turneu mi-a oferit posibilitatea de a reîntâlni şi de dansa alături de vechi prieteni şi colaboratori, precum Sheryl Murakami (coregraf Beyonce) dar şi de a cunoaşte oameni noi, adevărate talente. Chiar aici, în Japonia, împreună cu colegul meu Mădălin Farc, am cunoscut doi dansatori minunaţi care vor face parte din Stan Boyz de acum înainte, una dintre cele mai căutate proiecte de dans din România. Sunt cu adevărat norocos că am avut oportunitatea de a le arăta acestor tineri talentaţi câteva dintre tehnicile mele de dans,” a declarat Emil Rengle, coregraf şi director artistic.

Cunoscut drept „coregraful vedetelor din România”, Emil Rengle a avut pe parcursul turneului său ocazia de a filma un videoclip alături de dansatorii cântăreţei americane Iggy Azalea şi un altul alături de Sheryl Murakami.

Seria workshop-urilor suţinute de coregraful român se va încheia în Romania, în cadrul celei mai importante convenţii de dans din ţara noastră, Dracula Dance Convention. Pe data de 17 Aprilie, Emil Rengle va ajunge în Cluj Napoca, acolo unde va susţine ultimul workshop din turneul acestui început de an.

Mai multe informaţii despre activitatea coregrafului Emil Rengle puteţi găsi pe www.emilrengle.ro sau pe pagina sa oficială de Facebook.

Recomandări:
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion
Declinul cognitiv, redus de consumul de fructe și legume colorate
Declinul cognitiv, redus de consumul de fructe și legume colorate