Ellie White, infectată cu COVID-19

Cântăreața Ellie White a anunțat pe rețelele de socializare că a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta le-a oferit detalii fanilor.
07.10.2020
Ellie White, infectată cu COVID-19
Ellie White, infectată cu COVID-19

Pe lista vedetelor infectate cu noul coronavirus se numără și cântăreața Ellie White. În urma rezultatului testului, artista a decis să se izoleze la domiciliu și să urmeze un tratament corespunzător.

Ellie White, infectată cu COVID-19

Ellie White a anunțat pe rețelele de socializare că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta le-a povestit fanilor prin ce trece, iar cei din urmă i-au oferit mesaje încurajatoare, să fie puternică și să treacă repede peste acest moment greu. Tot pe rețelele de socializare, cântăreața a oferit mai multe detalii despre starea ei de sănătate și simptomele cu care s-a confruntat și i-a sfătuit să aibă mare grijă și să se protejeze cât de mult pot.

„Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Vă pup!”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Ei bine, se pare ca inevitabilul s-a intamplat si la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului Covid, si este…

Publicată de Ellie White pe Marţi, 6 octombrie 2020

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: