E oficial, Johnny Depp nu mai e burlac!

Potrivit unei surse citate de people.com, Depp şi Heard s-ar fi căsătorit civil marţi, în cadrul unei ceremonii private restrânse organizate în casa din Los Angeles a cuplului.
E oficial, Johnny Depp nu mai e burlac!

Actorul american Johnny Depp s-a căsătorit civil cu iubita lui, Amber Heard, în cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc, marţi, în casa din Los Angeles în care cei doi locuiesc, cu câteva zile înainte de nunta ce va avea loc la finalul săptămânii în Bahamas, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Johnny Depp, în vârstă de 51 de ani, s-a logodit cu actriţa Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, în decembrie 2013, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary” din 2011.

Potrivit unei surse citate de people.com, Depp şi Heard s-ar fi căsătorit civil marţi, în cadrul unei ceremonii private restrânse organizate în casa din Los Angeles a cuplului. La sfârşitul acestei săptămâni, urmează să aibă loc ceremonia nupţială pe insula privată a lui Johnny Depp din Bahamas, Little Hall’s Pond Cay.

Depp şi Heard ar fi decis să se căsătorească în această perioadă pentru a-şi putea sincroniza programele de lucru foarte aglomerate.

„Amber filmează la Londra, iar el se pregăteşte pentru următorul film din seria «Piraţii din Caraibe» care se filmează în Australia, deci acesta era singurul moment în care toată lumea se putea întâlni”, a declarat anterior un prieten al celor doi actori.

Relaţia lui Depp cu Amber Heard părea să aibă probleme anul trecut, potrivit presei de scandal, dar un prieten comun al celor doi a declarat recent că vedetele se înţeleg foarte bine.

Johnny Depp a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii – Lily-Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani. Anterior, Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 1983 până în 1985. A fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder şi a avut o relaţie intens mediatizată cu modelul britanic Kate Moss.