Doamnelor, vă e silă de spermă?

Atunci înseamnă că nu sunteţi foarte fericite în intimitate. Oamenii de ştiinţă americani au descoperit că senzaţia de dezgust asociată cu fluidele corpului partenerului (sau alte detalii particulare), indică o disfuncţie sexuală ce face penetrarea aproape imposibilă.
Doamnelor, vă e silă de spermă?

Atunci înseamnă că nu sunteţi prea fericite în intimitate. Oamenii de ştiinţă americani susţin că senzaţia de dezgust asociată cu fluidele corpului partenerului (sau alte detalii particulare), indică o disfuncţie sexuală ce face penetrarea aproape imposibilă.

Femeile care suferă de vaginism, spun oamenii de ştiinţă, sunt mai susceptibile decât restul femeilor de a fi scârbite la vederea subproduselor sexului, cum ar fi sperma. Vaginismul este o condiţie medicală ce descrie contractarea involuntară a musculaturii pelvine în momentul penetrări. Acest fapt face raportul sexual imposibil de realizat.

Cel mai nou studiu în domeniu, citat de MSNBC, a scos la iveală faptul că sila resimţită involuntar de femei ar putea fi cea care cauzează aceste contracţii ale musculaturii pelvine, într-un mecanism de apărare.

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex