Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

25.11.2020 | Cristina Tudor
Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

 

Fotbalistul Diego Maradona a murit, miercuri, la vârsta de 60 de ani. Sportivul argentinian nu a reușit să-și depășească constantele probleme de sănătate și a și-a pierdut viața după ce a leșinat acasă.

Fotbalistul a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator la casa sa din Tigre, unde s-a stabilit după operația la cap, potrivit ziarului Clarín, scrie Gândul.

Moartea sa vine la două săptămâni după operație în urma unei sângerări la nivelul creierului. Diego Maradona se afla în recuperare după  intervenția chirurgicală.

Maradona a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, pentru îndepărtarea unui hematom subdural. Medicul Alfredo Cahe a venit, însă, cu dezvăluiri crunte, ulterior, și anunța că argentinianul are nevoie de asistență permanentă, pentru că este dependent de alcool și medicamente care inhibă anxietatea.

Maradona, câștigătorul Cupei Mondiale din 1986 cu echipa națională a Argentinei, a fost internat de urgență în urmă cu trei săptămâni la o clinică din orașul La Plata.

 

Recomandări:
Cel mai nou articol Video: