Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

25.11.2020
Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

 

Fotbalistul Diego Maradona a murit, miercuri, la vârsta de 60 de ani. Sportivul argentinian nu a reușit să-și depășească constantele probleme de sănătate și a și-a pierdut viața după ce a leșinat acasă.

Fotbalistul a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator la casa sa din Tigre, unde s-a stabilit după operația la cap, potrivit ziarului Clarín, scrie Gândul.

Moartea sa vine la două săptămâni după operație în urma unei sângerări la nivelul creierului. Diego Maradona se afla în recuperare după  intervenția chirurgicală.

Maradona a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, pentru îndepărtarea unui hematom subdural. Medicul Alfredo Cahe a venit, însă, cu dezvăluiri crunte, ulterior, și anunța că argentinianul are nevoie de asistență permanentă, pentru că este dependent de alcool și medicamente care inhibă anxietatea.

Maradona, câștigătorul Cupei Mondiale din 1986 cu echipa națională a Argentinei, a fost internat de urgență în urmă cu trei săptămâni la o clinică din orașul La Plata.

 

Cristina Tudor
Cristina Tudor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: