Despre mărimea penisului (din nou)

Mărimea penisului reprezintă o trăsătură de ordin anatomic care are un rol important în acţiunea de seducere a femeilor, afirmă biologii australieni, autorii unui studiu ale cărui concluzii au reiniţiat o dezbatere care îi "obsedează" pe bărbaţi încă din negura timpurilor.
11.06.2013
Despre mărimea penisului (din nou)

Mărimea penisului reprezintă o trăsătură de ordin anatomic care are un rol important în acţiunea de seducere a femeilor, afirmă biologii australieni, autorii unui studiu ale cărui concluzii au reiniţiat o dezbatere care îi „obsedează” pe bărbaţi încă din negura timpurilor.

Ei spun că mărimea în sine nu este suficientă. „Dacă sunteţi scund, cu un trup în formă de pară, un penis mare nu vă va spori >”, declară autorul studiului.

Studiile precedente au arătat deja faptul că femeile preferă bărbaţii mai înalţi şi pe cei cu umeri largi şi şolduri înguste.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: