Demonstratie de amenajare nano acvarii la Animax

Magazinul Animax din Vulcan Value Center va invita la un eveniment unic in Romania - o demonstratie de amenajare de nano acvarii pe 16 mai.
09.05.2015
Demonstratie de amenajare nano acvarii la Animax

Magazinul Animax din Vulcan Value Center va invita la un eveniment unic in Romania – o demonstratie de amenajare de nano acvarii pe 16 mai.

Prezentarea va fi sustinuta de catre Chris Lukhaup, membru al echipei de cercetare Dennerle, participant la multe expeditii de studiu al crevetilor in lume si autor al multor materiale despre acvaristica si creveti si de catre Alex Veres, membru al echipei Dennerle si unul dintre cele mai cunoscute nume in acvaristica din Romania si arbitru international de aquascaping.

Prezentarea are doua sectiuni consecutive: o sectiune teoretica, unde cursantii vor asista la o prezentare imagistica si practica a amenajarii unui nano acvariu efectuata de Chris Lukhaup si o sectiune practica, in cadrul careia cursantii, dupa participarea la sectiunea teoretica, vor amenaja impreuna si sub directa indrumare a specialistului Chris Lukhaup un NanoCube.

Pentru sectiunea teoretica, inscrierile se fac pana pe data de 14 mai 2015 la adresa de e-mail [email protected] sau telefonic la 0731.264.629. Primele 50 de persoane inscrise vor participa automat la cursul de amenajare nano acvarii sustinut pe 16 mai de Chris Lukhaup.

In ceea ce priveste sectiunea practica, primii 4 solicitanti care achizitioneaza* un NanoCube in perioada 3 aprilie – 10 mai 2015 vor beneficia de o reducere de 50% si il vor amenaja in cadrul sectiunii practice, pe data de 16 mai 2015. Pretul acvariului cu reducere 50% este de 224.5 lei (pretul intreg al acvariului este 449 lei).
Toti participantii la eveniment vor beneficia de un discount de 20% la achizitionarea unui NanoCube, precum si la achizitionarea tuturor accesoriilor si plantelor necesare amenajarii acestuia. Cei 4 participanti la sectiunea practica vor beneficia de 50% reducere la toate accesoriile si plantele folosite pentru amenajarea acvariului.

Tags:
Recomandare video
5 prieteni toxici de care n-ai nevoie în viața ta: pastila de psiho