De ce au femeile sanii tot mai mari?

Un posibil raspuns este grasimea. "Grasimea se depune pe sani la fel de mult ca si pe coapse sau fese. Avand in vedere ca putem vorbi despre o adevarata epidemie de obezitate, aceste dezvoltari nu ne mira", afirma profesorul Michael Baum, expert oncolog.
24.03.2011
De ce au femeile sanii tot mai mari?
De ce au femeile sanii tot mai mari?

In timp ce tot mai multe femei isi cumpara lenjerie masura L, specialistii se intreaba ce determina aceasta crestere, din ce in ce mai evidenta, a sanilor.

Un posibil raspuns este grasimea. „Grasimea se depune pe sani la fel de mult ca si pe coapse sau fese. Avand in vedere ca putem vorbi despre o adevarata epidemie de obezitate, aceste dezvoltari nu ne mira”, afirma profesorul Michael Baum, expert oncolog.

Dar ce se intampla cu persoanele slabe? Doctorul nutritionist Marilyn Glenville considera ca „este clar ca nu poate fi vorba doar de grasime, ci si de o dezvoltare a tesuturilor. Prin urmare, va trebui sa studiem ce anume favorizeaza acest lucru. Cu alte cuvinte, va trebui sa aruncam o privire asupra hormonului numit estrogen.”

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
5 prieteni toxici de care n-ai nevoie în viața ta: pastila de psiho