De 1 Iunie, ia-ţi prichindelul şi dă startul distracţiei!

A venit ziua cea mare! Sau, cel puţin, cea mai „dulce” pentru prichindelul tău! 1 iunie este o zi specială şi mult aşteptată de toţi copilaşii – asociată, bineînţeles, cu o mulţime de cadouri şi surprize! Dar, dacă nu ai pregătit încă nimic, nu intra în panică! Iată câteva idei de activităţi distractive pe care să le faci duminică alături de copiii tăi!
30.05.2014
De 1 Iunie, ia-ţi prichindelul şi dă startul distracţiei!

A venit ziua cea mare! Sau, cel puţin, cea mai „dulce” pentru prichindelul tău!

1 Iunie este o zi specială şi mult aşteptată de toţi copilaşii – asociată, bineînţeles, cu o mulţime de cadouri şi surprize!

Dar, dacă nu ai pregătit încă nimic, nu intra în panică!

Iată câteva idei de activităţi distractive pe care să le faci duminică alături de copiii tăi!

Dacă prichindelul tău este un copil activ, dacă îi place joaca şi  înontul, ia-l de mânuţă şi du-l la „Baby Spa”! Concursul de înot  „Micul Delfin” îi aşteaptă pe micuţi cu premii, surprize şi multă bună dispoziţie!

Dacă, în schimb,  piticul tău preferă activităţile mai…artistice, Itsy Bitsy vă aşteaptă la „Show-ul prietenilor cântăcioşi”, organizat în parcul „Orăşelul Copiilor” din Bucureşti! Itsy, Bitsy şi Nouria vor fi acolo ca să asigure o distracţie de zile mari!

De asemenea, Oana Sârbu, Margareta Pâslaru şi Monica Davidescu cu Aurelian Temişan vor avea grijă ca şi tu să te simţi bine alături de cei mici!

Iar după înot, cântat şi dansat mai aveţi energie, nu trebuie să rataţi spectacolul de dresaj, demonstraţiile de călărie şi plimbările cu caii adăpostului „Steaua Speranţei”, care organizează cea mai frumoasă petrecere de 1 Iunie alături de cele mai blânde şi jucăuşe animale!

În concluzie, distracţia şi buna-dispoziţie este asigurată de 1 Iunie peste tot! Ia-ţi prichindelul de mână şi bucură-te alături de el de această zi frumoasă

Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt
Recomandări: