Dăruieşte viaţă printr-un mărţişor!

Este vorba despre un cadou conceput de Asociaţia Dăruieşte Viaţă, banii obţinuţi din vânzări vor fi investiţi în totalitate în dotarea centrelor oncologice, pentru copiii cu diferite forme de cancer.
Dăruieşte viaţă printr-un mărţişor!


De 1 Martie, puteţi oferi un mărţişor deosebit. Marile lui calităţi: împlineşte visuri şi deschide ferestre care, de cele mai multe ori, rămân închise. Este vorba despre un cadou conceput de Asociaţia Dăruieşte Viaţă care, pe lângă o brăţara cu un bănuţ din argint special creat de brandul Malvensky, conţine şi o cărticica cu o poveste plină de speranţe. Banii obţinuţi din vânzări vor fi investiţi în totalitate în dotarea centrelor oncologice, care devin a două casă pentru copiii diagnosticaţi cu diferite forme de cancer.

Pachetul cadou conţine:
Cartea Fereastră – Este povestea unui băieţel care are o dorinţă: să deschidă o fereastră despre care ceilalţi îi spun că nu poate fi deschisă. Doctorul care îl îngrijeşte inventează un joc: îi dăruieşte o brăţara pe care îl roagă să o poarte până când îşi va îndeplini visul, apoi s-o dea mai departe altcuiva. Crezând, luptând, perseverând, băieţelul reuşeşte imposibilul, descoperind miracolul încrederii în şine şi în ceilalţi.

Brăţara– Jocul doctorului devine real: la finalul cărţii, cititorul găseşte brăţara, cu un mesaj care îl îndeamnă să o poarte până când reuşeşte să îşi îndeplinească un vis.

Un moment unic– Este momentul în care cel care primeşte acest cadou se gândeşte la dorinţele lui şi la ce ar putea face să le îndeplinească. E momentul care transformă totul într-o acţiune constructivă: voi purta brăţara până când voi reuşi. 

De 1 martie poţi dărui şi tu o viitoare dorinţă împlinită!

Pachetul costă 150 de lei (conţine cartea cu povestea, scrisă şi ilustrată de Cristina şi Gabriela Popov, şi o brăţară Malvensky cu un happyface de argint). Indiferent cui vei alege să oferi acest dar, cineva apropiat ţie va şti că faci parte din visul lui, iar un copil bolnav va putea fi mai aproape de visurile lui!€

Comandă se poate face printr-un simplu email pe adresă contact@daruiesteviata.ro.

Detalii aici: www.daruiesteviata.ro/nimeni-nu-poate-să-ţi-spună-ce-să-visezi-nici-măcar-tu

Asociaţia Dăruieşte Viaţă a reuşit să construiască în spitale din Bucureşti şi Timişoara 18 camere sterile şi 2 din cele 3 laboratoare de analize existenţe în toată ţara, necesare pentru a află de ce tratament au nevoie copiii care trăiesc momente precum cele povestite în cărticica care însoţeşte brăţara. Ne propunem să continuăm să oferim speranţa investind în condiţii care să le ofere şanse mai mari la viaţă copiilor bolnavi de cancer.

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU