Dana Rogoz va fi din nou mămică

Dana Rogoz se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară.
20.12.2019
Dana Rogoz va fi din nou mămică
FOTO: danarogoz.com / Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară

Dana Rogoz a anunţat recent pe contul ei de Instagram că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta se pregăteşte să devină din nou mamă, de data aceasta de fetiţă, fiind însărcinată în patru luni. Anunţul a fost făcut în urma unor serii de fotografii alături de soţul şi fiul ei, fiecare purtând piese vestimentare inscripţionate cu diferite mesaje prin care indică vestea cea mare.

Actriţa a scris chiar şi o postare pe blogul personal în care vorbeşte despre emoţiile pe care le are, dar şi despre cum îşi imaginează viaţa alături de doi copii. Vestea că este însărcinată a venit chiar înainte de ziua ei de naştere, menţionând că trăieşte viaţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna.

Aşadar, aşa cum şi Dana Rogoz o spune, cea mică a însoţit-o la toate evenimentele importante din cariera sa precum premierele MO, atât în ţară, cât şi la festivalurile din străinătate.

Dana Rogoz (33) este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, în vârstă de 51 de ani, încă din anul 2012 şi au împreună un băieţel, Vlad, în vârstă de 6 ani. Cei doi se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară.

 

Cel mai nou articol Video:
Diana Stănculeanu, psihoterapeut: cum abordăm anxietatea prelungită
Recomandări: