Da-te mare daca vrei sa scapi de stres

“Simte-te puternic!” este indemnul specialistilor de la Universitatea din Columbia. Folosind limbajul corpului ce comunica puterea ii determini practic pe cei din jur sa actioneze in comanda.
Da-te mare daca vrei sa scapi de stres
Da-te mare daca vrei sa scapi de stres

„Simte-te puternic!” este indemnul specialistilor de la Universitatea din Columbia. Folosind limbajul corpului ce comunica puterea ii determini practic pe cei din jur sa actioneze in comanda.

S-a dovedit ca postura dominanta duce la cresterea testosteronului si la scaderea cortizolului, hormonul stresului in opozitie fata de atitudinea „low power”.

In plus, deciziile sunt mult mai ferme, iar oportunitatile exploatate la maximum pentru cei din categoria „high power”. Evolutiv, astfel de gesturi au confirmat biruinta in confruntarea provocarilor.

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Crizele cardiace, periculoase dimineata
Crizele cardiace, periculoase dimineata
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată