Cum consumăm dulciuri la vârsta a treia

Nu vă lăsaţi bunicii şi rudele în vârstă să consume dulciuri în exces.
Cum consumăm dulciuri la vârsta a treia
Bomboane tari, caramele, jeleuri – zahărul din aceste dulciuri „hrănește” bacteriile și favorizează apariția cariilor dentare.

Nu vă lăsaţi bunicii şi rudele în vârstă să consume dulciuri în exces.

Conform unui studiu apărut în Journal of Alzheimer’s Disease, persoanele mai în vârstă de 70 de ani au un risc crescut de declin cognitiv dacă se răsfaţă în neştire cu prăjituri şi bomboane.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre cei care consumă grăsimi şi proteine, pentru că acestea nu sunt la fel de periculoase în exces pe cât este zahărul.

Citeşte şi: Placeri culinare daunatoare pielii

Tăiaţi grăsimile din meniu, scăpaţi de depresie

4 gusturi şi beneficiile lor pentru siluetă
 

Aţi aruncat bradul?
Aţi aruncat bradul?
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă