Cum a slăbit Mark Wahlberg 27 de kilograme

Actorul Mark Wahlberg a slăbit recent 27 de kilograme pentru a interpreta rolul unui profesor de literatură dependent de jocuri de noroc, în filmul "The Gambler", de Rupert Wyatt.
14.04.2014
Cum a slăbit Mark Wahlberg 27 de kilograme

Actorul Mark Wahlberg a slăbit recent 27 de kilograme pentru a interpreta rolul unui profesor de literatură dependent de jocuri de noroc, în filmul „The Gambler”, de Rupert Wyatt.

Astfel, Mark Wahlberg a ajuns, de la 88 de kilograme, la 61 de kilograme, combinând o dietă proteică cu activitatea fizică susţinută. „Am urmat o dietă bazată pe lichide. Apoi mi-am schimbat programul de antrenament şi am renunţat la vin, pâine şi paste.
Acum consum porţii mici de proteine în timpul zilei şi sar coarda”, a declarat actorul pentru revista People. Filmul „The Gambler” va avea premiera în 2015.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi
Recomandări: