Cu sau fără pijamale? Spune-mi cum dormi ca să-ţi spun cât de fericit eşti!

Sunt foarte mulţi factori care pot afecta sănătatea unei relaţii". "Dar unul dintre aceştia este trecerea cu vederea peste atmosfera din dormitor. Aşternutul patului este delicat cu pielea, încurajând intimitatea
07.08.2014
Cu sau fără pijamale? Spune-mi cum dormi ca să-ţi spun cât de fericit eşti!

Persoanele care dorm dezbrăcate au o căsnicie mai fericită, potrivit rezultatelor unui sondaj publicat recent în Marea Britanie, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Astfel, 57% dintre participanţii la studiu care au spus că dorm dezbrăcaţi au declarat că sunt fericiţi în cuplu.
Prin comparaţie, 48% dintre respondenţii care au spus că poartă pijamale pe timpul nopţii, 43% dintre cei care se îmbracă cu cămăşi de noapte şi 38% dintre cei care poartă salopete de noapte s-au declarat fericiţi în căsnicie.

Stephanie Thiers-Ratcliffe, reprezentant al Cotton USA, compania pentru care a fost realizat sondajul, a declarat: „Sunt foarte mulţi factori care pot afecta sănătatea unei relaţii”. „Dar unul dintre aceştia este trecerea cu vederea peste atmosfera din dormitor. Aşternutul patului este delicat cu pielea, încurajând intimitatea”, a mai spus aceasta.

De asemenea, studiul, la care au participat 1.004 britanici, a arătat că obiceiurile din dormitor ale partenerului influenţează relaţia de cuplu.

Astfel, jumătate dintre persoanele chestionate se simt deranjate de obiceiul de a mânca în pat al partenerului de viaţă, 59% urăsc ca rufele murdare să fie lăsate pe podea şi 23% nu suportă ca partenerul să poarte şosete în pat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament