Creeaza si doneaza

RFB (Romanian Fashion Bloggers) si Club 4x4 Romania te invita la Orange Concept Store, sambata, 5 decembrie 2009, intre orele 11 si 17, la o petrecere creativa organizata in scop caritabil.
Creeaza si doneaza
Creeaza si doneaza

RFB (Romanian Fashion Bloggers) si Club 4×4 Romania te invita la Orange Concept Store, sambata, 5 decembrie 2009, intre orele 11 si 17, la o petrecere creativa organizata in scop caritabil.

La acest eveniment sunt chemati toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor, insa intr-un mod inedit : cei prezenti vor crea accesorii pentru Craciun, accesorii care vor fi apoi oferite spre vanzare, in cadrul evenimentului. Fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru a ajuta 80 de copii scolari si prescolari din Comuna Braiesti, judetul Buzau.

„Acest eveniment este continuarea unui vechi proiect care a avut mult success in vara lui 2009 – RFB Creative Party, insa, de data aceasta, cu un scop caritabil. Asocierea cu Clubul 4×4 Romania face ca ajutorul sa ajunga in locuri atat de vitregite, incat nici nu am visat ca exista. Sunt absolut sigura ca vom fi surprinsi de creativitatea si de darnicia bucurestenilor”, spune Roxana Radu, fondator RFB.

Toate accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de catre RFB si Club 4×4 Romania, iar membrii celor doua comunitati isi vor dona creatiile, alaturi de public si de invitati. De exemplu, designer-ul vestimentar Ludmila Corlateanu a pregatit accesorii din blana ecologica, iar designer-ul de accesorii Agata Seceleanu va dona ingerasi creati din papusi foarte mici si pene de pasare.

Asadar, sambata, 5 decembrie 2009, vino pe calea Victoriei nr. 41, la Orange Concept Store, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, cumparand accesorii de Craciun.


 

Adio maini si picioare reci!
Adio maini si picioare reci!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate