Creative Arts Emmy Awards: cele mai spectaculoase rochii de pe covorul roşu

Iată ce au purtat vedetele la Premiile Creative Arts Emmy.
Creative Arts Emmy Awards: cele mai spectaculoase rochii de pe covorul roşu
FOTO: Hepta / Creative Arts Emmy Awards: cele mai spectaculoase rochii de pe covorul roşu

Cea de-a 71 ediţie a Premiilor Creative Arts Emmy a avut loc pe 14 şi 15 septembrie, iar Premiile Emmy vor fi decernate pe 22 septembrie. Iată ce ţinute au avut vedetele pe covorul roşu.

Sarah Shahi. Actriţa din „Person Of Interest” nu a putut trece neobservată. Sarah a ales să poarte o rochie lungă, neagră şi cu umeri goi, alături de bijuterii aurii statement care au accentuat eleganţa şi feminitatea actriţei.

Jane Seymour. Odată cu înaintarea în vârstă actriţa arată din ce în ce mai bine. La 68 de ani, Jane Seymour a strălucit pe covorul roşu şi la propriu şi la figurat.

Olivia Munn. În cea de-a doua seară a Premiilor Creative Arts Emmys, actriţa a ales să strălucească într-o rochie lungă de culoare mov şi detalii florale care i-au accentuat silueta.

Galerie foto

vezi galeria
18 foto

Marin Hinkle. Una dintre cele mai elegante şi simple apariţii a fost cea a actriţei Marin Hinkle, cunoscută pentru rolul său din „The Marvelous Mrs. Maisel”.

Natasha Lyonne. Nominată pentru munca şi efortul depus în ”Russian Doll”, Natasha Lyonne a impresionat prin alegerea pe care a făcut-o. Actriţa a ales să poarte un duo androgin şi complet diferit faţă de ceea ce eram obişnuiţi, optând pentru o pereche de pantaloni negri palazzo, alături de o cămaşă cu elemente voluminoase şi dantelă.

Laverne Cox. Iată încă o apariţie încântătoare a actriţei Laverne Cox. De data aceasta, vedeta a optat pentru o rochie neagră super bold.

Kim Kardashian. Deloc o alegere la care ne-am fi aşteptat, Kim Kardashian a arătat spectaculos într-o rochie neagră din catifea pe care a ales să o poarte alături de o pereche clasică de sandale.

Nicole Scherzinger. Cântăreaţa a strălucit pe covorul roşu datorită alegerii făcute. Personal, mi se pare cea mai reuşită apariţie. Jocul de nuanţe, texturi, accesorizarea toate mi se pare că se completează perfect. Mi-ar fi plăcut totuşi să nu văd urmele de bronz, care puteau fi mascate cu ajutorul autobronzantului.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări:
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi