Costume din par de capra facute pe comanda

26.06.2009
Costume din par de capra facute pe comanda
Costume din par de capra facute pe comanda

In viitorul apropiat, se prefigureaza ca personalizarea bunurilor personale – de la haine, incaltaminte, ceasuri sau chiar traseul vacantelor – va deveni din ce in ce mai importanta, pentru ca se vor cauta din ce in ce mai mult unicatele, scrie DUPA AFACERI PREMIUM, suplimentul lunar de business lifestyle al ZIARULUI FINANCIAR.

In Romania, pe segmentul de imbracaminte confectionata manual la comanda, cea mai veche firma din domeniu este Stil European, care importa stofele Scabal de 13 ani prin Casa Frumoasa Store. Sunt in jur de 300 de clienti la magazin pentru creatiile pe comanda si a crescut destul de mult cererea pentru smochinguri, pentru ca au aparut evenimente la care s-a impus o astfel de tinuta, spun cei de la Casa Frumoasa Store pentru DUPA AFACERI PREMIUM.

Dar uneori nici personalizarea nu garanteaza un produs unic. „Incercam sa pastram si unicitatea, pentru ca avem clienti din acelasi mediu si nu trebuie sa apara coincidente“, spun pentru DUPA AFACERI PREMIUM reprezentantii Zenonni, o firma romaneasca din domeniu.

Avem clienti care sunt colegi, la Parlament de exemplu, si evitam sa ii imbracam la fel. Nu solicita neaparat, insa avem noi grija“, spune Simona Hulber, designer. Firma este pe piata de cinci ani, iar toate operatiunile sunt realizate aici, insa cu materiale de la Ermenegildo Zegna si Loro Piana. Cea mai scumpa tesatura de la Zegna este Vicuña, din parul unei specii de capra foarte rara, care ajunge la 600-700 euro metrul, scrie DUPA AFACERI PREMIUM.

Materialul pe larg despre variantele de personalizare a hainelor si cat de mult cheltuiesc romanii pe astfel de capricii, vineri 26 iunie in suplimentul lunar de business lifestyle al ZIARULUI FINANCIAR. DUPA AFACERI PREMIUM se distribuie gratuit abonatilor ZF si apare in fiecare ultima zi de vineri a fiecarei luni.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament
Recomandări: