Conferință LIVE transmisă pe Facebook CSID cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Artritelor

Liga Română Contra Reumatismului și Societatea Română de Reumatologie vă invită la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Artritelor, ce va avea loc online vineri, 16 octombrie 2020, începând cu ora 11.00.
16.10.2020
Conferință LIVE transmisă pe Facebook CSID cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Artritelor

Anul acesta, în cadrul evenimentului, vor fi prezentate rezultatele studiului „Pacienții cu Boli Reumatice Inflamatoare și COVID-19”. Vor fi dezbătute teme privind riscurile din această perioadă și importanța continuării vizitelor la medic și a tratamentului pentru pacienții cu boli reumatice.

Peste 120 de milioane de oameni (unul din patru cetățeni) din Uniunea Europeană suferă de boli reumatice și musculo-scheletice – mai multe persoane decât în orice alt grup de boli.

În România, peste 600.000 de persoane suferă de boli reumatice de tip inflamator, acestea afectând într-o măsură importantă populaţia activă, tineri şi chiar copii.

Bolile reumatice şi musculo-scheletice generează 50% din absenteismul de la locul de muncă, fiind principalul grup de boli profesionale.

La eveniment vor participa reprezentanți ai pacienților, societății civile, medici, autorități și mass-media.

Pentru participare, vă rugăm să vă înregistrați la următorul link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYvcuqrqD4iG9xHVRRr0gYMMhmH0S-tfzB0

Prof. Dr. Cătălin Codreanu, Președinte Societatea Română de Reumatologie

Recomandare video
Dr. Valentina Boantă, SANADOR: schema de vaccinare a copiilor