Coafuri inspirate din tendintele anilor ’70

Coafuri inspirate din tendintele anilor ’70
Coafuri inspirate din tendintele anilor 1970

Dupa decada anilor 1960 in care trona curentul hippie si elementele feminitatii erau sarbatorile atat de catre femei, cat si de barbati, al doilea val al femenismului a luat amploare.

Femeile au dorit sa se emancipeze si sa se impuna, astfel incat, in anii ’70 au abordat o imagine updatata, ce corespundea noilor cerinte si asteptari. Acestea au renuntat la podoaba capilara messy, pastrand totusi cateva tendinte hippie si au evoluat la capitolul volum si onduleuri.

Noile coafuri au suferit schimbari impresionante, sugerand intru totul statutul de putere si cheia succesului: o atitudine cuceritoare. Farrah Fawcett, Madonna sau Cher sunt doar cateva dintre prezentele reprezentative ale acestui curent.

Afla care sunt style icons in coafuri de inspiratie anii ’70 pe intrefete.ro.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație