Ciocolata consumata cu regularitate dupa un infarct reduce riscul de deces

Persoanele care, dupa ce au suferit un infarct, consuma ciocolata de cel putin doua ori pe saptamana prezinta de trei ori mai putine riscuri de a deceda din cauza unei maladii cardiovasculare, comparativ cu cei care nu consuma deloc acest desert.
Ciocolata consumata cu regularitate dupa un infarct reduce riscul de deces
Ciocolata consumata cu regularitate dupa un infarct reduce riscul de deces

Persoanele care, dupa ce au suferit un infarct, consuma ciocolata de cel putin doua ori pe saptamana prezinta de trei ori mai putine riscuri de a deceda din cauza unei maladii cardiovasculare, comparativ cu cei care nu consuma deloc acest desert, potrivit unui studiu suedez preluat de AFP.

Din cauza nivelului de grasimi si zahar, ciocolata nu este recomandata persoanelor care sufera de diabet.

Afla mai multe despre beneficiile ciocolatei pe www.mediafax.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive