Ciocolata, bat-o vina!

Şi cu toate astea, greu să rezişti tentaţiei cu... ciocolată. Potrivit sondajelor de opinie, acest atât de disputat aliment reprezintă pentru majoritatea doamnelor şi domniţelor un rău necesar, o binecuvântată consolare.
02.09.2013
Ciocolata, bat-o vina!

Şi cu toate astea, greu să rezişti tentaţiei cu… ciocolată. Potrivit sondajelor de opinie, acest atât de disputat aliment reprezintă pentru majoritatea doamnelor şi domniţelor un rău necesar, o binecuvântată consolare.

Ce dacă păcătuieşti cu câteva pătrăţele de ciocolată albă (a se citi o ciocolată întreagă) şi silueta ar avea de suferit!

Ce-i drept, ciocolata amăruie este permisă, chiar recomandată de specialişti, însă nu satisface pe deplin pofta de dulce şi nici nu ajunge să fie preferată la ore târzii din noapte.

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea