Cina ca pe malul Dunarii

Daca sunteti un fan al preparatelor din peste, bucurati-va. In Bucuresti s-a deschis Lotca, un restaurant al carui meniu cuprinde zeci de feluri de preparate din peste, de la ciorbe si saramuri si pana la carnati sau gratare.
Cina ca pe malul Dunarii
Cina ca pe malul Dunarii

Daca sunteti un fan al preparatelor din peste, bucurati-va. In Bucuresti s-a deschis Lotca, un restaurant al carui meniu cuprinde zeci de feluri de preparate din peste, de la ciorbe si saramuri si pana la carnati sau gratare.
 
Cum nu puteau ramane indiferenti, editorii rubricii “Unde mancam” din revista Time Out au trecut sa vada ce are de oferit restaurantul.

Cititi mai multe despre Lotca pe www.timeoutbucuresti.ro

 

Poarta accesorii stralucitoare si ziua!
Poarta accesorii stralucitoare si ziua!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive