Cimbrul, gustos şi sănătos

Denumit şi lămâiţă, respectiv lămâioară, foarte apreciat în Evul Mediu, cimbrul creşte fără sacrificii prea mari şi nu trebuie să lipsească din casa dumneavoastră.
12.09.2012
Cimbrul, gustos şi sănătos

Denumit şi lămâiţă, respectiv lămâioară, foarte apreciat în Evul Mediu, cimbrul creşte fără sacrificii prea mari şi nu trebuie să lipsească din casa dumneavoastră.

El vă salută din Creta, cu dragoste… dar şi cu daruri precum digestia uşoară şi protecţia eficientă împotriva bacteriilor neprietenoase. Nu-i refuzaţi oferta, chiar dacă provine de pe tărâmuri elene.

Reuşeşte să vă facă mesele gustoase şi papilele fericite dacă îl adăugaţi cu generozitate peste carne, salate, brânzeturi. Iar dacă aveţi dureri de gât, remediul este la o presărare distanţă peste iaurt, sucuri de legume sau supe.

 

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandare video
Măselele de minte – rolul lor în trecut, complicațiile pe care le dau în prezent
Recomandări: