Chef Nicolai Tand lansează salata Grand Plaisir, o reţetă perfectă pentru vară

Grand Plaisir este exact aşa cum trebuie să fie o salată: are ingrediente proaspete şi gustoase, texturi diferite, dar care împreună formează o combinaţie rafinată de vară.
Chef Nicolai Tand lansează salata Grand Plaisir, o reţetă perfectă pentru vară

McDonald’s România continuă colaborarea cu Chef Nicolai Tand şi lansează salata Grand Plaisir, cu o reţetă distinsă pentru o vară perfectă. Cu o selecţie de ingrediente inspirate din bucătăria franceză şi folosite în premieră la McDonald’s, salata Grand Plaisir este alegerea ideală pentru clienţii care apreciază o masă uşoară şi proaspătă.

“Grand Plaisir este exact aşa cum trebuie să fie o salată: are ingrediente proaspete şi gustoase, texturi diferite, dar care împreună formează o combinaţie rafinată de vară. Sunt încântat că anul acesta am dus colaborarea cu McDonald’s mai departe şi am creat o salată franţuzească, perfectă pentru un prânz relaxat, în care ingredientul meu secret este dragostea pentru gătit”, spune Chef Nicolai Tand

“Anul trecut am făcut primul pas spre o colaborare în premieră pentru piaţa noastră. Chef Nicolai a transformat reţetele noastre de salate, inovând la nivel de gust, combinaţie şi ingrediente. Nicolai a avut mână liberă în crearea unei salate de la zero, cu ingrediente proaspete alese de el şi care sunt folosite pentru prima dată în restaurantele noastre. Inovăm constant, căutăm mereu cele mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri şi ne bucurăm când le facem cu zâmbetul pe buze alături de parteneri de încredere”, completează Daniel Boaje, Director General McDonald’s România

Grand Plaisir by Nicolai Tand este combinaţia rafinată de brânză franţuzească, piept de pui fraged la grătar, apio, roşii cherry şi bacon crocant, pe un pat de salată atent selecţionată. Noua salată a la Chef este disponibilă în cele 67 restaurante McDonald’s din întreaga ţară în ediţie limitată, doar în perioada 11 iulie – 30 septembrie 2015.

salata a la Nicolai Tand

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică