Cele mai trendy tunsori în funcţie de forma feţei

Iată ce texturi şi tunsori să adopţi în funcţie de forma feţei!
Cele mai trendy tunsori în funcţie de forma feţei


Cum se traduce pentru tine frumuseţea? Sau, mai bine zis, starea de bine şi de mulţumire de sine? Printr-un ruj genial? Printr-o rochie de senzaţie? Printr-un machiaj impecabil? Sau, mai degrabă, printr-o coafură WOW?

Azi, un păr tuns impecabil este mai de impact decât o geantă de brand. Azi, dacă ai un stilist bun pe aproape, ai parte de zile mai senine şi mai frumoase. Şi de dimineţi de poveste. 
 

Dacă vrei să ştii ce şi cum se traduce perfecţiunea unei coafuri pentru tine, ia aminte la Constantin Ilie, stilist Wella Professionals.

Iată ce texturi şi tunsori să adopţi în funcţie de forma feţei!

Tunsori în funcţie de forma feţei 

Dacă ai forma feţei ovală, atunci eşti aproape de ideal. De perfecţiune. Un oval perfect: spre asta tind toţi stilistii atunci când fac o tunsoare. De regulă, pe un cap găsim multe defecte naturale, care pot fi mascate cu trucuri.

Dacă ai faţa ascuţită, atunci ascunde bărbia! Ea trebuie umplută prin coafură, astfel încât să se creeze un oval corect. Nu trebuie să se vadă vârful triunghiului care este reprezentat de bărbie. Persoanele cu faţă ascuţită sunt în general mai slabe. Şi tocmai de aceea formele de bob, linile foarte drepte şi mai lungi în faţă decât cea din spate corectează foarte bine.

Dacă ai faţa pătrată, atunci uite ce e de făcut.  Nu o încărca! Pentru că se obturează. Ţine mine: tot ce e mult şi dur trebuie mascat. În zona cu probleme, părul trebuie filat şi franjurat.


Sursa foto: Pinterest

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL