Cele mai apreciate coafuri din lume

Fostul jucător de fotbal David Beckham şi ducesa Catherine de Cambridge sunt personalităţile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015.
Cele mai apreciate coafuri din lume

Fostul jucător de fotbal David Beckham şi ducesa Catherine de Cambridge sunt personalităţile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetări, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Conform sursei citate, David Beckham, cântăreţul Michael Buble şi actorul de comedie Russell Brand sunt dovada că bărbaţii arată cel mai bine la vârsta de 39 de ani.

În cazul femeilor, vârsta optimă în ceea ce priveşte frumuseţea podoabei capilare este 32 de ani, după cum o dovedesc ducesa Catherine şi actriţele Anne Hathaway, Kirsten Dunst şi Jessica Biel.

Cercetarea efectuată de Crown Clinic din Manchester, specializată în transplant de păr, a mai arătat că, în medie, femeile încearcă 50 de coafuri înainte de a găsi stilul pe care îl consideră potrivit, în timp ce bărbaţii testează doar zece frizuri înainte de a se decide cu care le stă cel mai bine.

„Părul ducesei Catherine este admirat de femei din întreaga lume. Este strălucitor şi mereu aranjat şi pare mereu foarte liniştită în privinţa acestui lucru. Arată cum trebuie pentru o femeie de 32 de ani”, a declarat Asim Shahmalak, medic chirurg specializat în transplantul de păr.

Potrivit lui Asim Shahmalak, David Beckham este „un simbol în ceea ce priveşte moda şi stilul”, iar „frizura lui nu are cum să fie lipsită de importanţă”. „Întotdeauna a fost un lider în acest domeniu. După ani de aranjări şi tot felul de schimbări ale părului, pare să fi ajuns la stilul care să-l mulţumească pe deplin, la 39 de ani”, a mai spus Shahmalak.

Recomandări: