Cel mai valoros biscuit din lume!

Conform Mediafax, un biscuit care a "supravieţuit" scufundării Titanicului a fost vândut cu o sumă impresionantă la o licitaţie din Anglia, fiind catalogat drept cel mai valoros biscuit din lume.
Cel mai valoros biscuit din lume!

Conform Mediafax, un biscuit care a „supravieţuit” scufundării Titanicului a fost vândut cu o sumă impresionantă la o licitaţie din Anglia, fiind catalogat drept cel mai valoros biscuit din lume.

“Este cel mai scump biscuit din lume. Nu ştim de pe care barcă de salvare a venit, dar cert este că nu mai există un alt biscuit salvat de pe Titanic”, a declarat licitantul Andrew Aldridge.

Potrivit Daily Mail, biscuitul a fost produs de „Spillers and Bakers” şi purta denumirea de „Pilot”. Miraculos, a „supravieţuit” scufundării Titanicului în 1912, tragedie în care şi-au pierdut viaţa 1.500 de persoane.

Potrivit licitantului, biscuitul a fost parte dintr-un kit de produse alimentare depozitat într-una dintre bărcile de salvare.

Pasagerul James Fenwick, voluntar de pe nava de pasageri Carpathia, cea care le-a venit în ajutor supravieţuitorilor în derivă, a păstrat acest “suvenir” al dezastrului. Fenwick a învelit biscuitul într-o peliculă fotografică Kodak, pentru a-l conserva mai bine.

„Este incredibil că acest biscuit a supravieţuit unui astfel de eveniment dramatic”, a mai spus Fenwick.

Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: ce determină comportamentul adictiv
Recomandări:
10 lucruri pe care le poți face pentru a preveni atacul cerebral
10 lucruri pe care le poți face pentru a preveni atacul cerebral
Inteligența artificială depistează mincinoșii. Cum funcționează testul
Inteligența artificială depistează mincinoșii. Cum funcționează testul