Cel mai subţire ceas din lume

Vă plac ceasurile? Le colecţionaţi? Atunci e timpul să vă procuraţi pentru colecţia proprie şi exemplarul cel mai subţire din lume.
18.06.2013
Cel mai subţire ceas din lume

Vă plac ceasurile? Le colecţionaţi? Atunci e timpul să vă procuraţi pentru colecţia proprie şi exemplarul cel mai subţire din lume.

Confecţionat dintr-o singură bucată de oţel inoxidabil, ceasul CST-01 este mai subţire decât un card de credit, iar ora este prezentată pe un ecran electronic cu cerneală. Acesta utilizează aceeaşi tehnologie ca şi dispozitivul Kindle de citire a cărţilor în format electronic.

Ceasul are înglobată o componentă electronică flexibilă de 0.5mm şi o micro baterie ce poate fi încărcată în doar 10 minute. Uimitor sau nu, această micro baterie poate fi reîncărcată de 10.000 de ori, funcţionând circa o lună până să fie nevoie să fie încărcată din nou, durata totală de viaţă a acesteia ajungând la 15 ani.

Să mai spunem şi că ceasul CST-01  este propulsat de un sistem cip Epson System, iar pentru a-şi păstra fineţea, acesta nu are nici un buton, rotiţă sau alte proeminenţe. Gadgetul este produs de către o firmă din Chicago, Central Standard Timing, şi a fost creat de către fondatorul acesteia, Dave Vondle.Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos