Ce produse cosmetice foloseşte Andreea Bălan

Cântăreaţa Andreea Bălan promovează brandul Farmec, respectiv noua gamă Gerovital Plant, "Flori de Mac".
Ce produse cosmetice foloseşte Andreea Bălan

Cântăreaţa Andreea Bălan promovează concursul online denumit „‪#‎MACarena” al brandului Farmec prin care se doreşte popularizarea produselor din noua gamă Gerovital Plant, „Flori de Mac”, şi care acordă primelor 100 de participante un produs din gamă, notează Mediafax.

Astfel Andreea Bălan invită femeile să participe la concursul ‪”MACarena”, in cadrul căruia româncele sunt invitate să se filmeze dansând pe renumita piesă, folosind produsele din noua gamă „Flori de Mac”.

Cântăreaţa a dat startul jocului, publicând acest filmuleţ de promovare https://www.facebook.com/andreea.balan.946/posts/928810063894434 pe pagina sa de Facebook.

„Farmec este un brand de cosmetice cu valori şi tradiţie puternic ancorate în sufletele românilor. Este un brand care transmite emoţie, energie, putere şi încredere în propriile forţe. De aceea, în momentul în care compania mi-a propus să dansez Macarena cu produsele din noua gamă Gerovital Plant, am acceptat pe loc. Pentru mine a fost ca un joc din copilărie, atunci când mă adunam cu prietenele mele şi dansam în faţa oglinzii. M-am simţit bine, frumoasă şi atrăgătoare. Asta doresc să facă şi româncele: să ne dezvăluie secretul frumuseţii lor”, a spus Andreea Bălan.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere