Ce poate face primul frigider inteligent

Dupa ce Samsung a prezentat la începutul anului, la târgul de electronice CES, un frigider inteligent cu ecran tactil, LG nu a vrut sa se lase mai prejos si a lansat la IFA 2016, propriul frigider "deştept".
Ce poate face primul frigider inteligent

Dupa ce Samsung a prezentat la începutul anului, la târgul de electronice CES, un frigider inteligent cu ecran tactil, LG nu a vrut sa se lase mai prejos si a lansat la IFA 2016, propriul frigider „deştept”.

Daca rivala Samsung a optat pentru sistemul de operare Tizen, dezvoltat în casa, pentru produsul sau, LG a ales o versiune completa de Windows 10, noteaza Go4it.

Frigiderul LG are un ecran tactil cu diagonala de 29 de inchi. Pe dispozitiv poate fi instalata orice aplicatie din Windows Store. Frigiderul dispune de procesor Intel Atom si 2 GB memorie RAM. Aparatul dispune de aplicatie dedicata pentru notite, în care pot fi salvate noi retete care pot fi apoi ulterior atasate pe ecran ca „sticky notes”.

Utilizatorii pot vedea, pe ecranul frigiderului, clipuri de pe YouTube sau asculta muzica la difuzoarele încorporate.

Pretul pentru modelul numit Smart Instaview Door-in-Door nu a fost înca anuntat. Produsul va fi disponibil la sfârsitul acestui an.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă