Ce mănâncă Donald Trump, preşedintele ales al celei mai mari puteri a Planetei

Cu toate că este cel mai în vârstă preşedinte care a fost învestit la Casa Albă, Donald Trump nu acordă o atenţie sporită alimentaţiei sale, rămânând cu obiceiurile deprinse din timpul campaniei prezidenţiale
Ce mănâncă Donald Trump, preşedintele ales al celei mai mari puteri a Planetei

Cu toate că este cel mai în vârstă preşedinte care a fost învestit la Casa Albă, Donald Trump nu acordă o atenţie sporită alimentaţiei sale, rămânând cu obiceiurile deprinse din timpul campaniei prezidenţiale, scrie Independent, citat de Mediafax.ro.

Mai exact, preşedintele Donald Trump trăieşte cu ciocolată, snacksuri, fripturi şi sucuri dietetice, iar somnul de frumuseţe este compus doar din câteva ore pe noapte, drept mărturie stând postările de pe Twitter de la ore târzii.

Acesta consumă fructe sau nuci destul de rar, iar uneori mănâncă o salată lângă friptură.

Singurul lucru pozitiv este faptul că nu fumează şi nici nu consumă alcool prea des, el preferând un Bloody Mary fără alcool în locul unui cocktail.

Singura concesie pe care ar fi făcut-o de când a ajuns la Casa Albă este reducerea alimentelor de tip junk food, acum obişnuind să servească hamburgeri pe farfurii din argint.

Relaxarea sa cu privire la acest subiect are legătură cu faptul că este de părere că are un ADN „special”.