Carmen Negoiţă şi-a întinerit tenul cu biorevitalizare

Carmen Negoiţă şi-a întinerit tenul cu autorul unei proceduri de ultimă generaţie numită biorevitalizare. Cunoscuta bloggeriţă de modă s-a lăsat pe mâinile medicului dermatolog Oana Spânu pentru a obţine un ten impecabil, pregătit de şedinţele foto realizate la Paris Fashion Week, festivalul de modă la care a fost invitată.
Carmen Negoiţă şi-a întinerit tenul cu biorevitalizare

Carmen Negoiţă şi-a întinerit tenul cu autorul unei proceduri de ultimă generaţie numită biorevitalizare.

Cunoscuta bloggeriţă de modă s-a lăsat pe mâinile medicului dermatolog Oana Spânu pentru a obţine un ten impecabil, pregătit de şedinţele foto realizate la Paris Fashion Week, festivalul de modă la care a fost invitată.

Lui Carmen i s-au aplicat serumuri hidratante şi nutritive.

“Avem nevoie de infuzii periodice de vitamine, minerale, antioxidanţi şi acid hialuronic, care sa reîmprospăteze instantaneu tenul şi să lupte împotriva îmbătrânirii premature.

În timpul expunerilor repetate la soare au loc  procese oxidative intense în piele, care determină eliberare de radicali liberi de oxigen, extrem de dăunători. În urma acestor reacţii se rup membranele celulelor, se pierde apa, se distrug fibrele de colagen şi elastină, iar pielea  devine uscată, ridată, ternă,  dar şi foarte sensibilă la factorii de mediu”, declară Dr. Oana Spânu.

Carmen Negoiţă s-a confruntat cu astfel de probleme şi a decis ca, la începutul toamnei, să efectueze trei şedinţe de biorevitalizare la interval de 2-3 săptămâni.

“Aceste şedinţe aduc un aport consistent de aminoacizi vitali de tipul glicinei, lizinei, prolinei şi leucinei, dar şi refacerea densităţii şi elasticităţii tegumentului prin introducerea difuză de acid hialuronic.

Procedura este rapidă, nedureroasă, presupune microinjectii controlate la nivelul dermului, concentrate în special pe zonele cu maxim deficit.

Recuperarea este, de obicei, rapidă, de 3-4 ore,  iar rezultatele se observă din ziua următoare tratamentului.

Pielea devine mai plină, mult mai fermă şi strălucitoare”, adaugă Oana Spânu.

Avantajele pe termen lung pentru piele sunt reprezentate de combaterea stresului oxidativ, densifierea reţelei de colagen si elastină, prin stimularea generată de acidul hialuronic, dar şi de o capacitate mai mare de reţinere a apei.

Biorevitalizarea nu se adreseaza doar feţei. Ea previne şi tratează eficient şi tegumentul afectat de pe gât, decolteu şi mâini, zone expuse frecvent la ultraviolete, spălat excesiv şi factori nocivi de tip poluare.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate