Carla Bruni-Sarkozy se implica in lupta impotriva SIDA

Carla Bruni-Sarkozy, sotia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, se va implica intr-o campanie de strangere de fonduri pentru combaterea maladiei SIDA.
Carla Bruni-Sarkozy se implica in lupta impotriva SIDA
Carla Bruni-Sarkozy se implica in lupta impotriva SIDA

Carla Bruni-Sarkozy, sotia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, se va implica intr-o campanie de strangere de fonduri pentru combaterea maladiei SIDA, au informat, joi, reprezentanti ai Palatului Elysee.

Prima doamna a Frantei va prezenta, luni, cu ocazia zilei mondiale a luptei impotriva SIDA, misiunea sa, in prezenta directorului executiv al Fondului mondial pentru combaterea maladiei SIDA, Michel Kazatchkine, in cadrul unei conferinte de presa.
 

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Iarna asta se poarta caciulile haioase
Iarna asta se poarta caciulile haioase
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere