Care sunt cele mai toxice alimente din farfurie

Care sunt cele mai toxice alimente din farfurie
Care sunt cele mai toxice alimente din farfurie

Zilnic mancam diferite
produse care au un continut caloric ridicat, ori contin diferiti
aditivi alimentari, coloranti sau zaharuri care ne pun sanatatea in
pericol, atentioneaza medici nutritionisti.

Desi suntem bombardati cu informatii de tipul „lactatele intaresc
sistemul osos”, nutritionistii sustin ca nu toate produsele din
lapte ofera beneficii organismului.

„De exemplu, branza topita reprezinta sortimentul inferior al
produselor lactate. Acest aliment este fabricat din branzeturi de
calitatea a doua amestecate cu mari cantitati de grasimi.”, spune
nutritionistul Mihaela Bilic.

Salamul, carnatii si crenvurstii sunt alimente care au un continut
ridicat de aditivi alimentari. Specialistii in nutritie spun ca
E-urile folosite pastreaza culoarea frageda a produselor din
carne.

Cartofii prajiti, ouale „ochiuri” sau friptura ar trebui evitate pe
cat posibil, deoarece uleiul incins produce substante cu potential
cancerigen, precum glicidamide, cetone si acrilamide.

CIteste mai multe despre alimentele periculoase pe care le consumam in mod
constant
pe www.gandul.info

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex