Campania Jucăriilor de Pluş: cumpără o jucărie sau carte de poveşti din IKEA şi donează un euro pentru educaţia copiilor

În perioada 3 noiembrie 2013 - 4 ianuarie 2014, pentru fiecare jucărie de pluş sau carte de poveşti cumpărate din magazinul IKEA, IKEA Foundation donează un euro pentru educaţia copiilor.
05.11.2013
Campania Jucăriilor de Pluş: cumpără o jucărie sau carte de poveşti din IKEA şi donează un euro pentru educaţia copiilor

În perioada 3 noiembrie 2013 – 4 ianuarie 2014, pentru fiecare jucărie de pluş sau carte de poveşti cumpărate din magazinul IKEA, IKEA Foundation donează un euro pentru educaţia copiilor.

Fii aliatul personajelor de poveste şi împreună poţi să le oferi copiilor mai multă încredere în sine, pentru un viitor mai bun. 

IKEA Foundation este alături de copiii din întreaga lume încă din 2003, de când a început Campania Jucăriilor de Pluş şi se mândreşte cu donaţiile de peste 57 de milioane de euro  către UNICEF şi Salvaţi Copiii, ajutând peste 10 milioane de copii din 45 de ţări să aibă acces la educaţie şi, prin asta, să aibă şansa unui bun început în viaţă.

În România susţinem proiectul dezvoltat de Salvaţi Copiii: Şanse egale pentru toţi copiii, într-o societate fără discriminare, ce beneficiază de o sponsorizare de 1,5 milioane de Euro din partea IKEA Foundation.

Acest proiect are ca scop combaterea discriminării împotriva a două dintre cele mai vulnerabile grupuri de copii din România: copiii de etnie Romă şi copiii ce prezintă risc pentru a dezvolta o problemă de sănătate mintală.

În perioada iunie-decembrie 2012, IKEA Foundation şi Salvaţi Copiii România au ajutat peste 1.400 de copii din familii defavorizate să aibă acces la consiliere. 200 de copii Romi au participat la grădiniţe estivale şi activităţi pregătitoare pentru primul an de şcoală şi 895 de părinţi au învăţat despre importanţa educaţiei în cadrul unor ateliere parentale.

Şi nu vrem să ne oprim aici. Fiecare super-erou de pluş duce planurile noastre mai departe, iar visele copiilor mai aproape de a se îndeplini.

Fă cunoştinţă cu super-eroii IKEA:

Mă numesc SÅNGTRAST şi, după cum poţi vedea, sunt o zână. Cu ajutorul bachetei magice reuşesc să îndeplinesc dorinţele tuturor copiilor. Există însă copii care au renunţat să mai viseze, deoarece nu au acces la educaţie. Îmi doresc foarte mult să îmi folosesc super-puterile pentru a-i ajuta, dar am nevoie de tine.

Dacă ai încredere în magia mea, povesteşte lumii întregi despre campania Jucăriilor de Pluş: pentru fiecare jucărie de pluş sau carte de poveşti cumpărate din magazinul IKEA în perioada 3 noiembrie 2013 – 4 ianuarie 2014, IKEA Foundation donează un euro pentru educaţia copiilor.

Sub bagheta mea magică poţi prinde şi tu super-puteri şi poţi să mă ajuţi să arăt întregii lumi că educaţia îţi împlineşte visele!

Salut! Eu sunt KRULLIG şi înainte de a-ţi povesti mai multe despre mine, aş vrea să te gândeşti câte s-ar putea realiza dacă oamenii ar avea deplină încredere în forţele lor.
Cât timp te gândeşti, am să-ţi povestesc despre familia elfilor, din care fac parte şi despre super-puterile mele. Dincolo de culoarea verde şi de urechile mari, cu ajutorul cărora aud toate dorinţele copiilor, mai am un dar – acela de a transforma fiecare literă învăţată de un copil în încredere în sine.

Şi nu mă opresc aici! Pot să te fac şi pe tine un super-erou!  

Salut! Eu sunt Regele GULLGOSSE şi ea este fiica mea, prinţesa KLARA. Noi facem parte din frumoasa poveste Prinţesa Klara în căutarea fericirii şi alături de celelalte personaje de basmsuntem…super-eroi!
Ei bine, da! Suntem mai mult decât simple jucării de pluş. Suntem puternici şi împreună putem schimba lumea. Dăm glas dorinţelor copiilor din ţările aflate în curs de dezvoltare şi îi ajutăm să îşi urmeze visele.

Şi, cum orice super-erou are o misiune importantă,
ne dorim ca fiecare copil să aibă acces la educaţie.Pentru asta avem nevoie şi de ajutorul tău. Noi ne-am şi gândit la un plan măreţ, pe care îl vom pune în aplicare  chiar de astăzi.
 

 

Salut! Poate erai obişnuit ca lupul să fie mereu personajul negativ. Greşit! Eu sunt LUFSIG şi am super-puteri! Aşa cum am ajutat-o pe prinţesa KLARA să îşi găsească fericirea, tot astfel îmi doresc să le arăt copiilor că educaţia înseamnă calea spre noi posibilităţi.
Şi nu mă opresc aici! Ba mai mult, pot să te transform şi pe tine în super-erou.

 

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos
Recomandări: