Calcaie de bebelus

Pielea fina de pe calcaie este serios afectata dupa sezonul cald. Praful si nisipul au transformat pielea delicata din aceasta zona intr-una grunjoasa si aspra.
Calcaie de bebelus
Calcaie de bebelus

Pielea fina de pe calcaie este serios afectata dupa sezonul cald. Praful si nisipul au transformat pielea delicata din aceasta zona intr-una grunjoasa si aspra. Solutia?

Un tratament intensiv de reparare a calcaielor. Acesta hidrateaza in profunzime si regenereaza pielea, sustin specialistii. Inainte de toate se incepe cu un peeling enzimatic ce are ca rol indepartarea celulelor moarte.

Urmeaza apoi aplicarea unui ingredient extrem de hranitor care poate fi: unt de cacao, unt de shea sau o crema cu parafina. Astfel, picioarele vor fi moi si fine. Ca de bebelus.

 

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

De amorul vizitelor intime
De amorul vizitelor intime
Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație