Buze voluptoase în 5 paşi!

Tot mai multe persoane îşi doresc în ultimul timp buze mai mari, mai voluminoase, mai colorate sau mai pline. Deşi există numeroase intervenţii chirurgicale şi „injecţii minune” care promit buze mai frumoase, află că poţi obţine buzele mult visate şi fără ele. Din fericire, machiajul ne permite să cream nişte buze voluminoase extrem de simplu şi rapid!
21.03.2014
Buze voluptoase în 5 paşi!

Tot mai multe persoane îşi doresc în ultimul timp buze mai mari, mai voluminoase, mai colorate sau mai pline.

Deşi există numeroase intervenţii chirurgicale şi „injecţii minune” care promit buze mai frumoase, află că poţi obţine buzele mult visate şi fără ele. Din fericire, machiajul ne permite să cream nişte buze voluminoase extrem de simplu şi rapid!

Iată care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi!

  • Creează o bază netedă –  aplică un anticearcăn pe întreaga buză, inclusiv linia buzei şi amestecă bine.
  • Luminează arcul lui Cupidon – folosind un creion într-o nuanţă de buze naturală, conturează arcul lui Cupidon. Îl poţi aplica chiar şi pe liniile verticale ale acestuia. Întinde-l apoi bine cu vârfurile degetelor.
  • Conturează cu un creion maro – folosind un creion într-o nunaţă maro neutră trasează linia buzelor puţin mai sus decât în mod normal.
  • Deschis sau închis – nuanţele închise fac buzele să pară mai mici, deci cel mai bine este să foloseşti culori luminoase în formule cremoase sau sclipitoare.
  • Creează o umbră – în funcţie de tonul pielii tale, aplică o cantitate mică de creion de ochi turcoaz (pentru pielea deschisa) sau maro închis (pentru pielea închisă) chiar sub centrul buzei de jos. Trebuie să foloseşti creion de ochi pentru că cele pentru buze tind să aibă subtonuri de roşu, eye-liner-ul arătând mai degrabă ca o umbră şi nu ca o culoare.
Tags:
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Femeile, mai predispuse la infarct?
Femeile, mai predispuse la infarct?
Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi
Recomandări: