Bucle pentru weekenduri la mare

Vine mini-vacanta peste noi si ne pregatim de evadare, la munte sau la mare. Asadar, ce look sa adoptam? Stilistii ne recomanda buclele lejere, dezordonate, libere.
Bucle pentru weekenduri la mare

Vine mini-vacanta peste noi si ne pregatim de evadare, la munte sau la mare. Asadar, ce look sa adoptam? Stilistii ne recomanda buclele lejere, dezordonate, libere.

Cum le obtinem? Ne spune chiar Antoaneta Stoican, stilist Wella Professional. “In primul rand, este esential sa aplici mai intai un produs de baza. Un primer de par precum Eimi Velvet Amplifier. Rolul lui? Sa ofere o baza buna de lucru, un punct de pornire pentru styling, sa ajute la uniformizarea coafurii propuse, in cazul de fata, bucle ravasite.

Acesta vine sa ordoneze si unifice structura si forma firelor de par, mai ales porozitatile. Rezultatul? Produsul de styling se aseaza mai bine pe firul de par. Miscarea realizata la styling este mai elastica, mai definita.

Si totusi, cum obtii buclele de plaja? Montezi parul de bigudiuri mari sau iti faci melci prin rasucirea suvitelor pe care le prinzi cu agrafe. La fel de bine, poti opta sa folosesti ondulatorul conic de 38 de mm. Pulverizezi fixativ, lasi sa actioneze si apoi desfaci cu grija. Lasi capul in jos si ciufulesti usor fiecare bucla.

Daca parul tau are un onduleu natural atunci foloseste spuma pentru par cret EIMI Boost Bounce care revitalizeaza buclele si este special facuta pentru a proteja parul in timpul uscarii. Si in plus iti recomandam sa citesti si Cum îngrijeşti un păr creţ sau ondulat? Reguli pentru bucle perfecte.

Un alt produs recomandat in cazul buclelor este crema de par Londa Professional LSTYLE Coil Up – aceasta crema hidrateaza parul si are efect antistatic pana la urmatoarea spalare, astfel devenind produsul perfect de stilizare pentru parul gros si sarmos sau pentru parul uscat ori mai degradat datorita vopsirii. Ajuta la definirea si accentuarea buclelor si asigura o fixare flexibila. 

Bucura-te de soare si vreme frumoasa!