Bucatarie moleculara intr-un restaurant din Bucuresti.

In caz ca nu stiati, in Bucuresti, puteti manca intr-un restautant al carui bucatar-sef este adeptul bucatariei moleculare.
19.06.2009
Bucatarie moleculara intr-un restaurant din Bucuresti.
Bucatarie moleculara intr-un restaurant din Bucuresti.

In caz ca nu stiati, in Bucuresti, puteti manca intr-un restautant al carui bucatar-sef este adeptul bucatariei moleculare. Adica acel tip de gatit care imbina bucataria obisnuita cu fizica si chimia, intr-un proces menit sa dea nastere la noi si inedite feluri de mancare.

Time Out a stat de vorba cu Henrik Sebok, Executive Chef al Howard Johnson Grand Plaza, despre Bucuresti si bucataria moleculara.

Citeste interviul complet pe www.timeoutbucuresti.ro

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Dr. Mihaela Marinescu, VITALITAS: totul despre longevitate și îngrijirea de calitate a persoanelor vârstnice