Britney Spears si-a aniversat copiii in stil mare

Britney Spears si-a sarbatorit in stil mare copiii, sambata in Los Angeles. Preston a implinit 3 ani pe 14 septembrie si Jayden 2, pe 12 septembrie.
Britney Spears si-a aniversat copiii in stil mare
Britney Spears si-a aniversat copiii in stil mare

Britney Spears si-a sarbatorit in stil mare copiii, sambata in Los Angeles. Preston a implinit 3 ani pe 14 septembrie si Jayden 2, pe 12 septembrie. Alaturi de Britney s-au aflat sora ei – Jamie Lynn Spears cu fiica Maddie Briann, tatal – Jamie si mama – Lynne.

Tinuta la o prietena apropiata intr-o casa din Beverly Park, petrecerea in aer liber a avut cativa invitati speciali, printre care Jenny McCarthy cu baiatul ei Evan, Kingston (2 ani) – baiatul lui Gwen Stefani, Henry – baiatul lui Heidi Klum si toti cei 3 copii ai Victoriei Beckam.

Dar invitatii de onoare s-au simtit cel mai bine. Preston si Jayden au condus mini-masini motorizate, vopsite in stil tattoo – marca Ed Hardy, cu numere personalizate. Ca sa fie in ton cu petrecerea, tortul a avut forma unui camion galben.

"Baietii au primit foarte multe daruri. Britney si compania le-au facut copiilor o petrecere intre-adevar speciala", a declarat o sursa revistei People.
 

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex