Brazilia este noua destinatie exotica a Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City aduce in acest weekend vizitatorilor o noua destinatie exotica - Brazilia.
  • Publicat:
Brazilia este noua destinatie exotica a Baneasa Shopping City
Brazilia este noua destinatie exotica a Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City aduce in acest weekend vizitatorilor o noua destinatie exotica – Brazilia. Clientii se vor distra in weekendul 15-16 august la petrecerea Grande Fiesta organizata de Baneasa Shopping City. Distractia va incepe de la ora 13.00 si pana seara, vizitatorii vor invata sa se miste pe ritmurile braziliene.

Grande Fiesta va oferi bucurestenilor o imagine autentica a culturii braziliene reprezentata prin muzica si dans. Vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia sa cunoasca obiceiurile si modul de a petrece al brazilienilor.

Wilmark va fi vedeta petrecerilor si va arata celor prezenti ce reprezinta dansul in cultura braziliana. Alaturi de colegii sai din Academia de Baile, el va realiza un spectacol ce combina miscari de salsa, bachata, merengue, reggaeton si cumbia.

De la petrecere nu vor lipsi percutiile live traditionale pentru ca o orchestra latino-braziliana va fi prezenta la petreceri. Cumparatorii pot intra si mai mult in atmosfera sud-americana savurând cocktailurile specifice, precum Caipirinha ori Caipiroska. Acestea pot fi achizitionate gratuit de la bar, pe baza unui bon de cumparaturi in valoare de 150 lei.

Cu  acelasi bon, clientii se pot inscrie la tombola “Baneasa Shopping City – Destinatia ta de vacanta!”, desfasurata pe tot parcursul lunii august. Tombola le ofera cumparatorilor sansa de a castiga numeroase premii instant, printre care si o vacanta in Mexic oferita de 4U Travel si Lufthansa.

In primul weekend, peste 1.000 de cumparatori au plecat cu premii oferite de Aldo, Bags & More, Catwalk, Champion, Debenhams Ecco, Guess, Hydroscoot, Ijoy, Il Passo, Ice Lounge, Kanz, La Mama, Mandarina Duck, Meli Melo, Naf Naf, Okaidi, Optiplaza, Orange, Pablosky, Sacoor Brothers, Sarra Blu, Tosca Blu si Trattoria Buongiorno.

Fiesta Cubana si Grande Fiesta Braziliana fac parte din campania „Baneasa Shopping City – Destinatia ta de vacanta!”, care ofera vizitatorilor ocazia sa experimenteze senzatiile unor destinatii exotice. Campania are loc pe parcursul a trei weekenduri (8-9, 15-16 si 22-23 august) si aduce in centrul comercial oameni si traditii din cele mai fascinante locuri de petrecere a vacantei.
 
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Racoreste-te cu sirop de menta
Racoreste-te cu sirop de menta
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă