Bono, solistul trupei U2, ar putea să nu mai cânte niciodată la chitară

Bono, solistul trupei U2, se teme că nu o să mai poată cânta niciodată la chitară, în urma rănilor provocate de accidentul de bicicletă suferit în luna noiembrie
Bono, solistul trupei U2, ar putea să nu mai cânte niciodată la chitară

Bono, solistul trupei U2, se teme că nu o să mai poată cânta niciodată la chitară, în urma rănilor provocate de accidentul de bicicletă suferit în luna noiembrie, în timp ce se plimba în Central Park din New York, informează contactmusic.com, citata de Mediafax.

Bono a avut nevoie de „terapie intensivă şi progresivă”, după ce medicii i-au inserat trei plăci şi 18 şuruburi metalice la nivelul unui cot, în urma accidentului suferit de rockerul irlandez, care a căzut de pe bicicletă, în timp ce se plimba în Central Park din New York.

Muzicianul irlandez a trecut printr-o intervenţie chirurgicală de cinci ore, după ce a suferit fracturi la nivelul oaselor feţei, fracturi ale unui omoplat, iar osul humerus de la mâna stângă i-a perforat pielea şi s-a fracturat în şase segmente.

Bono a vorbit despre teama sa de a nu mai putea cânta la chitară într-o scrisoare adresată fanilor, pe care a publicat-o pe site-ul trupei. Acesta a dezvăluit că încă ia foarte multe medicamente şi se chinuie să se deplaseze.

Recuperarea a fost mai dificilă decât am crezut… În timp ce scriu asta, nu este clar dacă voi mai cânta vreodată la chitară. Trupa mi-a reamintit că nici ei, nici civilizaţia occidentală nu depind de asta (ca el să poată cânta la chitară, n..r)”, a scris Bono, mărturisind că lui îi va lipsi să cânte la acest instrument.

Grupul U2 a lansat unele dintre cele mai aclamate albume din lume în anii 1980 – „The Joshua Tree” şi „Rattle and Hum”.
Trupa U2 este alcătuită din basistul Adam Clayton, Bono (voce şi chitară), Larry Mullen Jr. (tobe) şi chitaristul The Edge. Trupa a câştigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy şi a vândut peste 150 de milioane de albume.
Cel mai recent turneu susţinut de U2, intitulat „360º Tour”, este seria de concerte cu cele mai mari încasări din istorie, cu venituri de 737 de milioane de dolari obţinute în 2010 şi 2011.

Tags:
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată