Bocox, injectările cu botox în penis pentru tratarea disfuncției erectile

Denumită „Bocox”, injectarea ajută la relaxarea mușchilor vitali din interiorul penisului, iar astfel este îmbunătățită circulația sangvină.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Bocox, injectările cu botox în penis pentru tratarea disfuncției erectile
Foto: envato

Bărbații care se confruntă cu disfuncția erectilă pot apela la injectarea cu botox pentru penis. Oamenii de știință au descoperit că tratamentul împotriva ridurilor poate ajuta și în cazul problemelor apărute în așternuturi. Denumită „Bocox”, injectarea ajută la relaxarea mușchilor vitali din interiorul penisului, iar astfel este îmbunătățită circulația sangvină, scrie The Sun.

Această injectare a avut un real succes după ce cunoscuta Viagra a dat greș în rândul mai multor bărbați, fiind ineficientă atunci când aveau cea mai mare nevoie. O singură doză de Bocox a ameliorat disfuncția erectilă pentru șase luni la mai bine de jumătate dintre pacienți, arată un studiu.

Dr Charles Runels, de la Asociația de Medicină Celulară a spus: „Procedura combină cele mai bune metode astfel încât pacienții care au primit injecția cu Bocox să se bucure din nou de șansa de a face sex și de a-și îmbunătăți relația de cuplu”.

De asemenea, specialistul susține că procedura este la fel de sigură și folosită similar cantității de botox pentru infectările faciale. Un studiu al Universității din Cairo a descoperit că participanții la studiu s-au bucurat de îmbunătățiri semnificative în dormitor după ce au fost injectați cu bocox.

Mai exact, 40% dintre cei 121 de bărbați care au luat parte la studiu au vindecat disfuncția erectilă și astfel au trecut de la incapacitatea de a mai face sex, la performanța de a face sex cu regularitate. De altfel, efectele adverse erau destul de rare.

Mai mult, în urma studiului s-a descoperit că bărbații care au beneficiat de aceste injectări, după șase luni de la injectare s-a observat că organul genital era mai mare cu 1 centimetru.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor