Billy Joel, afectat încă de atacurile teroriste din 11 septembrie 2001

Cântăreţul american Billy Joel, care s-a internat în clinici de tratare a dependenţei în 2002 şi în 2005, după ce a suferit mulţi ani din cauza depresiei, a declarat recent că a folosit "alcoolul ca medicament", după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.
26.06.2013
Billy Joel, afectat încă de atacurile teroriste din 11 septembrie 2001

Cântăreţul american Billy Joel, care s-a internat în clinici de tratare a dependenţei în 2002 şi în 2005, după ce a suferit mulţi ani din cauza depresiei, a declarat recent că a folosit „alcoolul ca medicament”, după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Joel spune că alcoolismul nu a fost niciodată o problemă reală pentru el – toate problemele sale au fost cauzate de atacurile teroriste de la New York. „Te doare cu adevărat atunci când vezi ceea ce omul poate să facă altui om”, a spus muzicianul.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea