Bărbatul la care se gândesc peste 60% dintre femei atunci când fac sex

Nu vă grăbiţi să indicaţi vreun actor faimos precum Brad Pitt, pentru că femeile au un alt bărbat în minte atunci când fac sex!
Bărbatul la care se gândesc peste 60% dintre femei atunci când fac sex

Nu vă grăbiţi să indicaţi vreun actor faimos precum Brad Pitt, pentru că femeile au un alt bărbat în minte atunci când fac sex! Potrivit IlicitEncounters.com, în timpul partidei de sex, peste jumătate dintre femei se gândesc la… fostul partener. Acelaşi site a relevat, în urma unui chestionar online, că femeile cu vârste între 35 şi 47 de ani care câştigă mai mult de 50.000 de lire pe an sunt mai predispuse să îşi înşele partenerul.

De asemenea, studii precedente au arătat că femeile se gândesc la sex mai mult decât am crede, scrie dailystar.co.uk.

De exemplu, o cercetare realizată de psihologii de la Universitatea Ohio, pe un eşantion de 283 de persoane de ambele sexe, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, a scos la iveală că femeile se gândesc la sex de 18,6 ori pe zi. Adică… o dată la 51 de minute, dacă excludem cele 8 ore de somn.

A fost înregistrat chiar şi un record în această privinţă: o femeie inclusă în studiu a mărturisit că mintea îi stă la sex o dată la 7 minute, adică se gândeşte de 140 de ori pe zi la plăcerile carnale.

În comparaţie, bărbaţii se gândesc la sex o dată la 28 de minute, deci de vreo 140 de ori pe zi.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice