Bărbaţii români se vor frumoşi: „Au înţeles că e important să nu mai arate ofiliţi şi că aspectul contează”

În urmă cu zece ani, raportul dintre bărbaţii şi femeile care se lăsau pe mâna esteticienilor români era de 1 la 60. Acum, la fiecare 20 de femei aflate la consultaţii pentru înfrumuseţare, găsim şi un bărbat.
Bărbaţii români se vor frumoşi: „Au înţeles că e important să nu mai arate ofiliţi şi că aspectul contează”

În urmă cu zece ani, raportul dintre bărbaţii şi femeile care se lăsau pe mâna esteticienilor români era de 1 la 60. Acum, la fiecare 20 de femei aflate la consultaţii pentru înfrumuseţare, găsim şi un bărbat. Cei tineri recunosc că frecventează clinicile de dermatologie, spre deosebire de cei trecuţi de 35 de ani care tratează vizita la dermatolog ca pe un secret de stat.

„Sunt două tipuri de bărbaţi care au început să vină tot mai des. Primul profil este cel al bărbatului care a înţeles că e important să nu mai arate ofilit şi că aspectul lui contează. Al doilea tip este cel al bărbatului împins de soţie. Aceştia din urmă sunt la fel de mulţi ca numărul celor care vin din proprie iniţiativă pentru diverse tratamente”, a explicat medicul specialist dermatolog Viviana Iordache, de la o clinică de dermatologie estetică din Bucureşti.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice